MARKUS MERK

Legendarni sudac ima novi hobi: Uživam u proizvodnji piva

markus merk
PA/Pixsell
16.10.2013.
u 11:30

Proizvodnju piva sam pokrenuo kao hobi, uživam u tome, a ne bavim se time zbog profita ili biznisa. Proizvedem 20-ak litara tjedno, a to nije dovoljno niti jednom žednom navijaču Schalkea da ugasi žeđ - rekao je Merk

Markus Merk bio je vrhunski nogometni sudac, a u mirovinu je otišao 2008. godine. Iako još uvijek educira mlade suce, pronašao je i hobi koji ga ispunjava. Naime, Merk je pokrenuo mali pogon za proizvodnju piva.

- Proizvodnju piva sam pokrenuo kao hobi, uživam u tome, a ne bavim se time zbog profita ili biznisa. Proizvedem 20-ak litara tjedno, a to nije dovoljno niti jednom žednom navijaču Schalkea da ugasi žeđ - rekao je Merk, te otkrio cijenu svog piva:

- Cijena pola litre mog piva je 3.20 eura, a upravo taj iznos je meni dovoljan kako bih pokrio troškove za sastojke koji su mi potrebni da napravim pivo.

Merk je bio profesionalni sudac od 1988. do 2008. godine i u tom je razdoblju čak šest puta proglašavan najboljim njemačkim sucem. Inače, po je zanimanju  doktor.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije