I Kobe zadovoljan

Lakersi napravili odličan posao: Iz Orlanda doveli Howarda

Dwight Howard
Reuters
11.08.2012.
u 09:54

Howard je došao u zamjeni u kojoj je sudjelovalo čak četiri kluba

LA Lakersi napravili su odličan posao i iz Orlanda doveli Dwighta Howarda. Zanimljiv je i način na koji su ga doveli. Naime, Howard je došao u zamjeni u kojoj je sudjelovalo čak četiri kluba.

Uz njega, Lakersi su iz Magica dobili Chrisa Duhona i  Earla Clarka, Philadelphia 76ersi su dobili Andrewa Bynuma iz Los Angeles Lakersa i Jasona Richardsona iz Orlando Magica, Denver Nuggetsi su iz 76ersa dobili Andrea Iguodalu, a Orlando je iz Denvera dobio Arrona Afflala i Ala Harringtona, te Nikolu Vučevića i Moea Harklessa iz Philadelphije. Uz sve to, Orlando je dobio prve pickove na draftu svih triju klubova.

- Čini se da je Superman pronašao dom... Lakersi su pronašli igrača koji će, nadam se, nositi klub dugo nakon što mene ne bude. Razgovarao sam s Dwightom Howardom i spremni smo i nabrijani vratiti naslov - izjavila je glavna zvijezda Lakersa Kobe Bryant.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije