S povodom

Tradicionalni Božićni koncert OGŠ Grude

klavir
21.12.2015.
u 07:00

Učenici OGŠ Grude za ovaj koncert su se pripremali te su nazočnim roditeljima i prijateljima pokazali da se svaki trud i rad isplate

U Osnovnoj glazbenoj školi Grude održan je tradicionalni Božićni koncert koji se sastojao od 23 glazbene točke.

Sve planirane točke uspješno su izveli učenici na glasoviru, harmonici i gitari. Na koncertu su nastupili i članovi malog zbora, velikog zbora kao i članovi tamburaškog sastava.
Učenici OGŠ Grude za ovaj koncert pripremali su se cijelo polugodište te su nazočnim roditeljima i prijateljima pokazali da se svaki trud i rad isplate.  

Brojni posjetitelji i ljubitelji glazbe uistinu su uživali u ozračju božićnih skladbi i pjesama.
Program koncerta pripremili su: Ivana Pinjuh, Ivana Pekas, Zvonimir Pejić, Antonija Šušak, Marina Miloš, Dunja Bilinovac, Brigita Šilić, Gabrijela Iličić i Katarina Katura.

"Zadovoljni smo nastupom naših osnovnoškolaca, kao i velikim brojem posjetitelja našeg koncerta. Djeca su se spremala uz pomoć nas profesora cijelo polugodište. Doista smo sretni kada znamo da naši ljudi ipak imaju sluha i poštovanja prema onome što radimo. Ovim putem svima vama želimo sretan Božić i Novu 2016. godinu", poručili su iz Osnovne glazbene škole Grude, naglašavajući kako je ovaj koncert postao tradicionalan.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije