I zvukom i slikom

Toni Pavić novom pjesmom donosi "Melankoliju"

11.03.2021.
u 12:23

Baladom prepunom sjete i snažnih osjećaja mladi glazbenik Toni Pavić donosi nešto drugačiji glazbeni izričaj od dosadašnjih pjesama. 
Melankoličan spoj gitare i harmonike, emotivan izričaj i stihovi „uvenula je ljubav kao ruža, a zalilo je na stotine suza“ otkrivaju notu onih pjesama koje brzo ulaze u uho i dugo tu ostaju. Melankolična atmosfera je prožeta glazbom i stihovima čiji je autor Zvonimir Jerković, a aranžirao ju je Toni Pavić.

"Melankolija je nešto što nisam tražio, ali me je našla u pravom trenutku. Zvone mi je poslao pjesmu jer ga je zanimalo kako će zvučati kada je ja otpjevam, a meni je jedan refren bio i više nego dovoljan da je zavolim. Kada je on rekao „tvoja je!“, krenuli smo raditi na njoj i tako se formirala dobra ekipa koja je već sada zaslužna za dosta toga novog što se sprema. Ozbiljno smo podigli ljestvicu, a melankolija je najbolji mogući uvod u sve to“, priča Toni.

Melankolija je glazbeno zrelija od Tonijevih dosadašnjih singlova i najavljuje zaokret glazbenog izričaja koji je bliži popu. 

Glazbeni producent je Gabrijel Prusina iz produkcije Mass Studios iz Mostara, a scenarij i režiju video spota potpisuje Luka Mamuza iz studija Foto Marin. 

Toni je sve prepoznatljiviji po odličnim svirkama i nastupima uživo diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a najavljuje ih i više u nadolazećem razdoblju.
Samostalnu glazbenu karijeru Toni Pavić započeo je 2015. i do sada je objavio šest singlova, a u pripremi je još zanimljivih suradnji i pjesama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije