Kao gost u HNK

Proslavljeni glumac Boro Stjepanović redatelj nove predstave “Bliskost”

28.01.2017.
u 09:00

U Hrvatskom narodnom kazalištu počele su čitaće probe za novu repertoarsku predstavu “Bliskost”, javlja dnevnik.ba.

Predstavu “Bliskost” autora Patricka Marbera za HNK Mostar režirat će Boro Stjepanović, proslavljeni glumac, kazališni pedagog i istaknuti dramski djelatnik. Ovo je njegova prva režija nakon rata na domaćim pozornicama.

Ravnatelj HNK Mostar Ivan Vukoja ističe kako će Stjepanovićeva režija i sveukupan umjetnički rad doprinijeti usavršavanju ansambla HNK Mostar.

“Ponosan sam na činjenicu da Boro Stjepanović, prvi put nakon rata, režira u našem kazalištu. Osim samog rada na predstavi ‘Bliskost’, njegov boravak i rad u HNK Mostar, doprinijet će glumačkom usavršavanju ansambla predstave, ali i cijelog HNK Mostar.

Kroz suradnju s gospodinom Stjepanovićem, naši glumci imaju priliku učiti od jednog od najboljih glumaca i kazališnih djelatnika regije”, rekao je Vukoja.

Boro Stjepanović jedan je od najpoznatiji bh. glumaca, redatelja i kazališnih pedagoga.

Glumio je u više od stotinu filmova, široj javnosti poznat je po ulogama u filmovima “Sjećaš li se Doly Bell”, “Ko to tamo peva”, “Ovo malo duše”, “Čudo neviđeno”, “Kuduz” te u humorističnom serijalu “Audicija”. U svojoj bogatoj karijeri ostvario više od 50 kazališnih uloga.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije