Šokantno

Ponajbolji bh. gitarist Muris Varajić završio na psihijatriji

04.01.2017.
u 07:09

Bh. i širu javnost ovih je dana šokirala vijest da je jedan od najboljih bh. rock gitarista Muris Varajić završio na psihijatriji u klinici Jagomir kod Sarajeva. Varajić je na Facebook stranici napisao da se ne osjeća dobro te da je odlučio potražiti pomoć u psihijatrijskoj klinici.

“...udario sam u zid, ne znam gdje i kako dalje. ‘Tko može, neka dođe, treba mi pomoć svake vrste. Hvala vam” - zavapio je Varajić.

Na njegov poziv odazvali su se mnogi prijatelji, Murisovi kolege glazbenici, novinari, nudeći se za pomoć i hrabreći ga.

Razlozi njegova zdravstvenog stanja nisu poznati, iako je njegov brat Haris kazao kako im je nedavno umrla majka, a otac završio u bolnici. Sve to je, po njemu, moglo utjecati na Murisovo psihičko stanje. “Život nekad nije baš veseo, ali trebamo naći način kako da bude bolje. Nedavno je dobio priznanje od AMUS-a. Eto, to mu je bio razlog za slavlje, ali ne doživljavamo svi na isti način uspjehe ni poraze. Kad sam posljednji put bio kod njega, priznao mi je da mu se mnogo toga nakupilo, a sve je gurao pod tepih zbog toga što nije htio opterećivati ljude oko sebe” - kazao je za Avaz Hari Varajić, bivši bas gitarist benda Konvoj.

Zbog neradnih dana Varajić do jučer nije mogao dobiti točnu dijagnozu bolesti i savjet kako nastaviti liječenje.

Muris Varajić rođen je 24. rujna 1979. godine u Foči u kojoj provodi djetinjstvo i pohađa osnovnu školu sve do 6. razreda kada se zbog rata zajedno s obitelji seli u Sarajevo. U glazbenoj karijeri osvojio je brojne nagrade, a najčešće izvodi pjesme Pink Floyda, Straitsa, Purplea i Satriania.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?