Ususret Božiću

Napretkov svečani božićni koncert uz filharmoniju

 Napredak koncert
05.12.2015.
u 07:00

Božićni koncert organizira se u povodu 25 godina od obnove rada Napretka

Hrvatsko kulturno društvo Napredak tradicionalno i ove godine priprema Napretkov svečani božićni koncert koji će se održati u srijedu, 16. prosinca u 20 sati u Narodnom pozorištu u Sarajevu.Uz Orkestar Sarajevske filharmonije nastupa i Zbor Narodnog pozorišta Sarajevo uz soliste Vedranu Šimić i Ivana Jelića, a pod dirigentskom palicom maestra Darija Vučića koji su ujedno i Napretkovi stipendisti. Na koncertu će se predstaviti i solisti iz Zbora Opere Narodnog kazališta Sarajevo: Melisa Hajrulahović Tomić, Zana Staniškovska, Dajana Šegvić, Amir Saračević, Dragan Pavlović, Dijana Huić i Danijel Žontar.

Napretkov svečani božićni koncert organizira se u povodu 25 godina od obnove rada Napretka. Ovo je prilika da se još jednom pokaže osnovna ideja Napretka, da se promoviraju Napretkovi stipendisti, a prihod od ulaznica ide u Napretkov Fond za stipendiranje "Ivo Andrić – Vladimir Prelog". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?