MOSTAR

Koncert gudačkog kvarteta 'SA Sinfonietta'

13.10.2023.
u 11:34

Koncert gudačkog kvarteta "SA Sinfonietta" održat će se u četvrtak, 19. listopada s početkom u 19 sati u Spomen kući Svetozara Ćorovića u Mostaru.

Koncert se organizira u okviru Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD2), koji financira Europska unija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) uz podršku Grada Mostara.

Spomenuti koncert, koji je treći po redu u ciklusu od pet koncerata projekta ''Zvuk priče', organizira Udruženje za razvoj muzičke umjetnosti i pedagogije ''Strings Attached Sinfonietta''.

Gudački kvartet SA Sinfonietta čine violinistice Alma Dizdar, Tamara Arsovski, Aida Deljkić i violončelistica Belma Alić, a koncert će moderirati Maja Baralić Materna, muzikologinje koja će publici približiti kontekst izvođenih skladbi.

Repertoar koncerta obuhvaća djela skladatelja Alexandera von Zemlinskog, Felixa Mendelssohna i Dmitrija Šostakoviča, priopćili su organizatori.

Ulaz na koncert je slobodan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije