KAZALIŠTE

Kokain, striptiz, tučnjava... 'This Casting' uskoro u Mostaru

casting_nnn_bih_01102015
02.10.2015.
u 06:15

Teatar Rugantino, inače redovit gost Mostara, ponovno nam dolazi, ovaj put s hit predstavom 'This Casting', koja će se odigrati 6. listopada 2015. u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača". Predstavu je mostarska kazališna publika već imala priliku vidjeti u okviru festivala Mostarska lista. Ova je predstava autorski projekt Mirana Kurspahića, a u predstavi igraju glumice mlađe generacije: Mirela Videk, Iskra Jirsak i Mia Biondić.

Priča je to o povampirenom reality showu koji svoje potencijalne voditeljice gurne preko ruba. U maniri istinskog TV showa, gdje je kazališna publika ona publika koja odlučuje o tome tko će ispasti iz showa, a tko pobijediti, Kurspahić priču razvija postupno, s ubojitim humorom koji, kako priča teče, prerasta u istinske udarce u pleksus.

Tako će potencijalne voditeljice šmrkati kokain, izvesti striptiz, potući se..., ali ipak poniženje, dno - i slom - dotiču kada svemoćni glas iz režije krene kopati po najintimnijim dijelovima njihova privatnog života...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?