MOSTAR

Književna večer s Ivanom Lovrenovićem 20. rujna

18.09.2023.
u 10:58

U sklopu projekta ''Povezani kroz umjetnost'', kojeg provodi Klub ''Ivo Andrić'', održat će se književna večer s Ivanom Lovrenovićem u srijedu, 20. rujna s početkom u 20 sati u prostorijama Kluba ''Ivo Andrić'' u Mostaru.

S autorom će o njegovoj posljednjoj knjizi ''U sjeni fantoma'', kao i o književnom opusu nastalom u posljednjem desetljeću, razgovarati Almin Kaplan,  a događaj će moderirati Nino Šarac.

Iz spomenutog Kluba najavljuju kako će se u sklopu projekta ''Povezani kroz umjetnost'' održati niz događaja  u razdoblju od rujna 2023. do siječnja 2024. godine, koji će obogatiti kulturni život Mostara.

Inače, projekt ''Povezani kroz umjetnost'', provodi se u sklopu projekta Mostar - prostori koji pokreću, koji implementira People in Need BiH, uz financijsku podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva, priopćeno je iz Kluba ''Ivo Andrić''.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije