Posuško lito

I ove godine koncert filmske glazbe

15.07.2019.
u 14:24

Prošlogodišnji koncert filmske glazbe u Posušju napravio je spoj koncerta i filma, a stvoreno je prijateljstvo s posuškom publikom koja nestrpljivo iščekuje novi koncert. I ne samo publika. Koncertu se vesele i glazbenici, koji se već cijelu godinu pripremaju da zajedno sa svojim gostima prirede još jedan nezaboravan događaj koji će ljude u tih sat i pol programa odvesti na putovanje svijetom filmske glazbe i pružiti svojim iskustvo koje se pamti i prepričava.

Ovogodišnji koncert održat će se posljednjeg dana srpnja u 20.30 sati ispred zgrade Općine. Lokacija je to na kojoj je održan i prošlogodišnji koncert, koji pomalo prelazi u tradiciju, a sve je počelo s posuškim srednjoškolcima. Oni uporno već treću godinu pripremaju i realiziraju emisiju o filmskoj glazbi na Radiju Plus, a zbog odlične suradnje s posuškim glazbenicima i Rock Akademijom, napravljen je i ovaj koncert.

Repertoar sastavljen od klasika filmskih autora, Nina Rote i Enia Morriconea te od uspješnica iz filmova poput Pulp Fictiona ili Kralja Lavova uz iskorišten potencijal domaćih autora filmske glazbe pokazali su da publika baš to želi.
I tako u maniri svih filmskih uspješnica, Koncert filmske glazbe dobio je svoj nastavak. Svoj Vol.2.

Repertoar je i ove godine pažljivo sastavljen od djela vrhunskih filmskih autora, te o filmovima koji su i na domaćoj i na svjetskoj filmskoj sceni zauzeli važno mjesto kod svih uzrasta gledatelja.
Ivan Ramljak i Ivan Petrović su članovi Kućnog benda koji je svojom izvedbom oduševio ne samo zahtjevnu publiku nego i glazbene stručnjake, a ujedno su i organizatori ovogodišnjeg koncerta.
Koncert se održava u sklopu manifestacije Posuško lito, uz podršku Općine Posušje i brojnih ljubitelja filma i filmske glazbe u Posušju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije