Sarajevo

Humanitarni koncert i izložba za djecu Stadlerova dječjeg sela Egipat

humanitarni koncert
22.11.2015.
u 07:00

Ovo je 11. humanitarni koncert i izložba u organizaciji Stadlerovog dječjeg Egipta i HKD Napretka s misijom školovanja djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi

U prostoru Franjevačkoga medijskoga studentskog centra u Sarajevu, u četrtak 26. studenog u 19 sati, bit će upriličen humanitarni koncert i izložba za djecu Stadlerovog dječjeg Egipta koja odrastaju u udomiteljskom smještaju i pod majčinskom brigom sestara Služavki Maloga Isusa.

Na humanitarnom koncertu i prodajnoj izložbi moći ćete dijeliti radost zajedništva, darivanja, uživati u ljepoti glazbe te za Vaše najdraže nabaviti dar koji ih raduje. Sudjelovanjem i kupovinom izloženih dječjih radova, sestarskih kolačića, te rukotvorina članova Društva Prijatelji Maloga Isusa pomoći ćete misiju sestara Služavki Maloga Isusa u školovanju djece Stadlerovog dječjeg Egipta u Sarajevu i postati sudionici ljepote darivanja.

Ovo je 11. humanitarni koncert i izložba u organizaciji Stadlerovog dječjeg Egipta i HKD Napretka s misijom školovanja djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi što se održava pod motom Izvor radosti. 

U ovoj Godini Bogu posvećena života želimo u ljepoti glazbenih točki i duhovnoj povezanosti naših triju Bogoslovija čuti odjek radosti Bogu posvećenih svećeničkih kandidata koji su najveći Isusov dar Crkvi: Tamburaški orkestar Franjevačke teologije, Klapa Stadler – Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa, Bogoslovi nadbiskupijskoga misijskoga međunarodnoga sjemeništa Redemptoris Mater – Sarajevo, priopćeno iz HKD Napredak. 

Na koncertu će nastupiti i drugi promotori radosti i darivanja: Ana Babić, Dario Vučić, Djeca i sestre SDE, Tamburaški orkestar Lira, HKUD Domanovići, dok će program voditi fra Joso Oršolić – rektor svetišta Sv. Nikole Tavelića u Sarajevu – Kovačići i ravnatelj Kruha sv. Ante.

Pokrovitelji su: Zajednica žena HDZ-a BiH – Vrhbosna Kraljica Katarina Kosača, KUD Hrvatska žena – Vitez, Etno skupina Čuvarice, Samostan svetoga Nikole Tavelića, Kovačići – Sarajevo i obitelj Lucie Gobetti i Daniele Onori. Pokrovitelji koncerta su većim dijelom žene i majke, čuvarice obiteljskog zajedništva i obiteljskih vrednota. Njihovim angažmanom želi se promovirati nesebičnu majčinsku ljubav u obitelji, u našem radu i životu Crkve.

Organizatori se raduju sudjelovanju i doprinosu svakoga osobno u radosti odrastanja naših najmanjih i najdražih. Humanitarni koncert organiziraju Stadlerov dječji dom Egipat i Hrvatsko kulturno društvo Napredak. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije