festival animiranog filma

HT ERONET i ove godine uz neumski NAFF, festival počinje u subotu

NAFF
17.06.2016.
u 17:07

HT ERONET glavni je sponzor ovogodišnjega 11. NAFF-a, međunarodnog festivala animiranog filma u Neumu, u sklopu kojega će biti prikazano 75 filmova iz 27 zemalja.

„HT ERONET sa zadovoljstvom je ponovno prihvatio sponzorstvo nad NAFF-om, festivalom koji se, svojom kvalitetom, uspio nametnuti na ovim prostorima i koji je, zasigurno, jedan od značajnijih kulturnih događaja – ne samo u BiH, već i šire. Upravo u NAFF-u prepoznali smo vrijednost i potencijal za još veći uspjeh u godinama koje slijede, stoga nismo nimalo dvojili – upravo ovome festivalu pružili potporu.
Ovim sponzorstvom HT ERONET potvrđuje svoju ulogu poduzeća koje osluškuje potrebe zajednice i djeluje društveno odgovorno. Organizatorima i natjecateljima NAFF-a želim mnogo uspjeha na ovogodišnjem festivalu, a svim posjetiteljima – ugodno druženje i lijepe trenutke uz animirane filmove sa svih strana svijeta“, kazala je na konferenciji za novinare u OKC-u Abrašević u Mostaru – Misijana Brkić-Milinković iz Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a.

NAFF počinje u subotu, 25. lipnja, a svečano zatvaranje, proglašenje pobjednika i dodjela festivalskog Grand prixa planirano je za četvrtak, 30. lipnja u 21 sat u hotelu Sunce u Neumu.

„Ove godine imamo iznimno kvalitetan i bogat program. U natjecateljskom dijelu bit će prikazano 55 filmova, a u panorami – njih 20. Razlike u kvaliteti između ta dva programa, zapravo, nema, ali zbog ograničenoga vremena bilo smo prisiljeni ograničiti broj filmova u natjecateljskom program”, kazao je direktor NAFF-a Jurinko Rajič.

Ove godine, uz Neum, NAFF će se istovremeno održavati i u Posušju, Stonu, Cetinju i Trebinju.

Predsjednik ocjenjivačkog suda bit će novinar Goran Milić, a tu su i: direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra, direktorica Dana filma Mostar Maja Lasić, španjolski animator Ramon Lopez Seco De Herrera i njemački animator i Oskarovac Thomas Stellmach.

Visoko pokroviteljstvo nad festivalom NAFF 2016. preuzeo je član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda dr. Dragan Čović, priopćeno je iz HT Eroneta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije