Kulturni projekt

Hrvatsko proljeće s dvjema predstavama gostuje u Kreševu i Fojnici

hrvatsko proljece
14.04.2016.
u 15:17

Kulturni projekt "Hrvatsko proljeće Središnje Bosne" ovog vikenda nastavlja se dvjema predstavama u Fojnici i Kreševu, priopćeno je iz srednjobosanskog Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH - organizatora manifestacije.

U Fojnici će u petak, 15. travnja, u Domu kulture, u 19 sati, gostovati Hrvatsko narodno kazalište Mostar s predstavom "Kajališni sat", dok će u Napretkovoj dvorani u Kreševu, također u 19 sati, biti izvedena komedija Petra Miloša "Rodijaci".

Hrvatsko proljeće Središnje Bosne ove godine se održava u 12 općina pod koordinatorskom palicom Glorie Lujanović i Irene Mrnjavac.

Sponzori projekta su Općina Kiseljak, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Ministarstvo obrazovanja, znanosti kulture i sporta Srednjobosanske županije (SBŽ), predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH, predsjedatelj Skupštine SBŽ-a, Ministarstvo financija SBŽ-a, Općina Kreševo i drugi, navodi se u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije