mostar

Hit komedija pa hit mjuzikl u Narodnom pozorištu Mostar

predstave
14.03.2017.
u 11:06

U Narodnom pozorištu Mostar u idućih nekoliko dana publiku očekuju dva izuzetna zanimljiva programa: u petak, 17. 3. u 20 sati na Velikoj sceni na repetoaru je komedija “Odumiranje međeda”, koja je i u izboru ovogodišnjeg festivala komedije “Mostarska liska”, a onda u četvrtak, 23. 3. u 20 sati također na Velikoj sceni publika će imati jedinstvenu priliku uživati u mjuziklu “Mali dućan strave” / The Little Shop of Horrors iz Amerike, brodvejskom hitu uživo u Mostaru! Ulaznice su u prodaji, priopćeno je iz Narodnog pozorišta Mostar. 

Mjuzikl “Mali dućan strave” u izvedbi Northwestern Univerziteta Narodno pozorište Mostar realizuira u partnerstvu s Američkim veleposlanstvom u BiH i Dolphin Showom. Ovo je prva turneja izvan Amerike Northwestern Univerziteta, a u sklopu turneje po BiH dolaze i u Mostar! Ovaj humoristični rock and roll mjuzikl ima sve – ljubav, romansu, užas, pjevanje, ples i... jednu kanibalističku biljku koja se zove Audrey II! Cijena karte je 10 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 7 KM. Publici je omogućen prevod na bh. jezike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?