Tradicionalna kulturna manifestacija

Grad Mostar podržat će manifestaciju 'Mostarsko proljeće 2022. - Dani Matice hrvatske Mostar'

14.04.2022.
u 11:25

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u četvrtak u Gradskoj vijećnici članove Predsjedništva Matice hrvatske u Mostaru Miru Petrovića i Misijanu Brkić-Milinković.

Tom prilikom predstavnici Matice hrvatske upoznali su gradonačelnika s programom tradicionalne kulturne manifestacije „Mostarsko proljeće 2022. – Dani Matice hrvatske Mostar“ koja se organizira 24. godinu zaredom.

„Dani Matice hrvatske Mostar“ bit će otvoreni 28. travnja izložbom Umjetničke galerije BiH, a trajat će do 9. lipnja kada će se održati koncert Sarajevske filharmonije i solista Narodnog pozorišta Sarajevo.

Gradonačelnik Kordić naglasio je kako su „Dani Matice hrvatske Mostar“ vrijedna kulturna manifestacija koja zaslužuje veliku potporu, obećavši pomoć u realizaciji bogatog programa.

Visoki pokrovitelj kulturne manifestacije „Mostarsko proljeće 2022. – Dani Matice hrvatske Mostar“ je predsjednik Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti u BiH Mladen Bevanda, priopćeno je iz Grada Mostara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije