Božićni koncert

Glazbeni trenuci u kojima su svi nazočni uživali u božićnoj radosti

Dvorana Ivana Pava Ii bila je ispunjena do posljednjeg mjesta na ovo koncertu. Medjugorje, 28.12.2015.Snimio:Marijan Sivrić
29.12.2015.
u 07:15

Mnogobrojna publika uživala je u božićnom repertoaru mladih tamburaša koji su svirali tradicionalne hrvatske pjesme...

Tradicionalni božićni koncert održan je ispunjenoj dvorani "Ivan Pavao II." u Međugorju. Okupljeni su uživali u božićnoj radosti. A radost je bilo najlakše izraziti pjesmom. Najljepše božićne pjesme izveli su Veliki župni zbor Kraljice Mira, Golubići mira, međugorski mladi framaši, članovi tamburaškog orkestra Misericordia iz Šurmanaca, mladi gitaristi i članovi Zajednice "Cenacolo". Publika je uživala u božićnom repertoaru mladih tamburaša koji su svirali tradicionalne hrvatske pjesme. Veliki pljesak izmamili su pjesmom "Tiha noć" solisti Ante Josip Smoljan i Sara Brkić.

Frama je izvela više skladbi među kojima je pjesma "Božić dolazi" u izvedbi Luke Gospića i Marije Sivrić dobila veliki pljesak, kao i Darija Ramljak, Dominik Dodig i Sebastijan Berišić. A vrhunac večeri bila je izvedba pjesme "Gloria" u kojoj su zajedno s članovima Zajednice "Cenacolo" ustali i plesali svi nazočni u dvorani. Maestralno su svoje dirigentske uloge odradili sestra Irena Azinović, Davor Markota i Damir Bunoza. Svi sudionici su zajednički otpjevali pjesmu "Narodi nam se".

Nakon koncerta, djelatnici župnog ureda, Informativnoga centra, Radija Mir Međugorje, Majčina sela, zajednica "Milosrdni Otac" i "Cenacolo" priredili su susret i druženje župljana i hodočasnika. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije