Gostovanje

GKM Vitez sa “Šmizlama” ovoga vikenda u Švicarskoj

07.10.2016.
u 10:00

Gradsko kazalište mladih Vitez sa svojom hit predstavom “Šmizle” ovoga će vikenda nastupiti u Freinbachu, u Švicarskoj.

Nakon brojnih zapaženih nastupa i osvojenih nagrada, mladim viteškim kazalištarcima stigao je poziv od sunarodnjaka koji žive u Švicarskoj da nastupe na Večeri središnje Bosne, priopćeno je iz ove institucije, prenosi vitez.info.

“Neizmjerno smo sretni zbog poziva i veselimo se odlasku i igranju predstave kod naših sunarodnjaka. Nadamo se da će u putu sve proći kako treba, a uopće ne sumnjamo u odličnu zabavu i provod u Švicarskoj, kao i u ugodno druženje. Nastojat ćemo se odužiti odličnom izvedbom ‘Šmizli’, tim više što iako u Švicarskoj, osjećat ćemo se kao da nastupamo u našem Vitezu”, kazao je prije polaska na put Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

U zabavnom dijelu programa nastupit će i Siniša Vuco, tako da uopće ne sumnjamo kako će se posjetitelji na Večeri središnje Bosne, uz neograničenu količinu humora od viteških “Šmizli”, uspjeti i dodatno zabaviti uz Vucine hitove.

Inače, ova je kazališna kuća domaćin i 1. dana hrvatskog kazališta u BiH, manifestacije koja je otvorena početkom listopada predstavom “Crvenkapica” u izvedbi najmlađeg ansambla GKM Vitez.

Bogat kazališni program koji će biti održan u mjesecu listopadu obilježit će nastupi kazališnih skupina iz Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske, Srbije i Makedonije. Riječ je o prvoj manifestaciji ovoga tipa u Bosni i Hercegovini, tijekom koje će posjetitelji imati priliku pogledati neke od najkvalitetnijih kazališnih predstava na hrvatskom jeziku iz navedenih država. Organizatori su uvjerenja kako će manifestacija s vremenom postati vrijedna tradicija i istinski kulturni brend Hrvata Bosne i Hercegovine.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije