PRIPREME

"Cijeli Mostar će biti zastupljen u našem filmu"

milic_nnn_bih_02112015
03.11.2015.
u 06:15

"Mostar je predivan i moram reći kako je cijeli grad pogodan za snimanje filma", kazao je redatelj Milić

Kako je bilo i najavljivano, u okviru 9. dana filma Mostar grad na Neretvi posjetio je Kristijan Milić, redatelj filma "Mrtve ribe plivaju na leđima" koji će se, prema scenariju Josipa Mlakića, snimati u ovom gradu. Milić je zajedno s direktorom fotografije tog filma Mirkom Pivčevićem i producentom i glumcem Slavenom Knezovićem obilazio potencijalne lokacije za snimanje filma.

"Mostar je predivan i moram reći kako je cijeli grad pogodan za snimanje filma", kazao je Milić. Oduševljenje gradom na Neretvi nije skrivao ni direktor fotografije Mirko Pivčević koji je već prije dolazio birati lokacije za snimanje spomenutog filma.

"Prvi put smo redatelj Milić, producent Knezović i ja obišli Mostar zajedno i svi se složili kako cijeli grad treba biti zastupljen u filmu, kazao je Pivčević. Nakon obilaska Starog mosta, koji je u ovoj priči neizbježan simbol Mostara, nositelji filmske priče iz grada na Neretvi kazali su kako vjeruju da će se ovim filmom otvoriti jubilarni, 10. dani filma Mostar koji će, uvjereni su, već tada biti pravi filmski festival. (OC)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?