SLAVNA GLAZBENICA

Bila je beskućnica, ovisnica, preboljela je rak, a sada i koronavirus

23.04.2020.
u 17:13

Britanska kantautorica Marianne Faithfull otpuštena je iz bolnice nakon što je tamo provela više od tri tjedna zbog komplikacija vezanim uz infekciju koronavirusom. Faithfull, 73-godišnjakinja, početkom travnja testirana je na koronavirus, a nakon pozitivne dijagnoze primljena je u bolnicu jer je razvila upalu pluća. 

U srijedu, 22. travnja, na njenom službenom Twitter profilu objavljena je sretna vijest o njenom oporavku: "Sretni smo što vam možemo javiti da je Marianne danas otpuštena iz bolnice nakon 22 dana borbe sa koronavirusom. Nastavit će svoj oporavak u Londonu. Marianne vam se svima želi zahvaliti na lijepim porukama podrške koje su joj u ovom teškom vremenu mnogo značile". 

Ovo je samo posljednja u nizu nedaća koje su zadesile slavnu glazbenicu. Poznata po svom turbulentnom životu, Faithfull je 60-ih i 70-ih godina bila na vrhuncu popularnosti, a mnogi je pamte po vezi s pjevačem Rolling Stonesa, Mickom Jaggerom.

Dio svog života provela je kao beskućnica, bolovala je od anoreksije, ovisnosti o drogama i Hepatitisa C. Preboljela je i rak dojke, a prije nekoliko godina dijagnosticiran joj je artritis zbog kojeg je morala otkazati turneju. Posljednji album "Negative Capability" izdala je 2018. godine. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije