REAKCIJA

Krišto: Inzkov potez udar na institucije sustava

borjana krišto
Zoran Grizelj
28.03.2011.
u 17:37

Krišto ovaj potez smatra izravnim udarom 'na institucije sustava Bosne i Hercegovine kojim se dovode u pitanje dignitet

Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Borjana Krišto reagirala je na odluku visokog predstavnika u BiH Valetina Inzka kojom se privremeno suspendiraju dvije odluke Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP BiH koje se odnose na Dom naroda Parlamenta FBiH i na izbor predsjednika i potpredsjednika Federacije BiH.

Krišto ovaj potez smatra izravnim udarom 'na institucije sustava Bosne i Hercegovine kojim se dovode u pitanje dignitet, razlog postojanja, ali i sve ranije odluke Središnjeg izbornog povjerenstava (SIP) BiH koje je jedino nadležno tijelo za zakonito provođenje izbora i jedini autentični tumač Izbornog zakona BiH', priopćeno je iz njenog kabineta.

"Ovim potezom je pokazao pristranost i narušio cijeli demokratski sustav u zemlji, a sve pod krinkom zaštite i dobrobiti naroda i građana BiH, iako je njegova zadaća zaštita Ustava i institucija sustava koje je u ovom slučaju grubo ignorirao", navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 7

TU
Tuce
18:15 28.03.2011.

Ajde pisuljo vrati stambilj i idi kod Covica i Ljubica da im mozes brisat suze,samo ti znas tumacit zakon i svi drugi su nepismeni a ti citas kao i Dodik samo sta tebi pase.Jucer ste me mnogi trazili zasto nema mojih i parkovih komentara,bio sam odsutan a evome ziv i zdrav i radostan sto je efendija Idzko donio ovu odluku.Neznam samo koja budala nazva gos.Budimira izdajicom pa ko mu dade cin generala pa vi stvarno buncate hitno na psihijatriju da sutra nebi bilo kasno.

PA
park
18:15 28.03.2011.

Draga damo , a da ti svoje suknjice i cipelice počneš pakirat .....

CI
cinbenik
18:45 28.03.2011.

Valjda bivsa presednica,a ne presednica

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?