Moda

Kreacije nadahnute paukovom mrežom, modom 60-ih, rockom...

Moda
28.09.2012.
u 11:05

Kreatori su se predstavili zanimljivom kolekcijom nakita i torbi te unikatnih i nosivih te zanimljivih modnih dodataka

Drugog dana Nivea BH Fashion Weeka Mostar, upriličenog na terasi hotela Bristol, predstavilo se sedam modnih kreatora, šestero iz BiH i Andrea Zvono iz Hrvatske. Modni duo NIA, Nives Ćorić i Ana Kreso iz Mostara, predstavile su se zanimljivom kolekcijom nakita i torbi te unikatnih i nosivih modnih dodataka. Šik, inventivno i moderno.

Kolekcija mostarske kreatorke Maje Mišić nadahnuta je - rockom! Oduševila je jedinstvenim spojem mode i glazbe, smjelošću, atraktivnošću i nosivošću svojih modela. Andrea Zvono, sudionica modnih događanja u Dubrovniku i RH, školovana u Italiji, mostarskoj publici ponudila je niz modernih, ženstvenih i nosivih haljina, sa zanimljivim aplikacijama, a kolekcija Razije Kokanović inspirirana je – paukovom mrežom. Ova kreatorica iz Zenice oduševila je haljinama s aplikacijama paukova veza. Anele Jurić predstavila se nosivim kreacijama od svile, s ručno oslikanim detaljima, a kolekcija Diva kreatorice Olgice Đikić iz Livna inspirirana je modom 60-ih. Smjelo, nadahnuto, atraktivno i nosivo! Frizure manekenki, među kojima su bile aktualna Miss BiH Fikreta Husić i Marina Poletan, Best Model 2011., izradili su frizeri Joico akademije. Nivea BH Fashion Week završio je atraktivnim fashion showom u Mepas Mallu najnovijim kolekcijama modnih marki najvećeg prodajnog centra u BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije