S MODRIĆEM ODLIČNO

Kovačić: Dolazak u Inter mi je otvorio mnoga vrata

Mateo Kovačić, Inter (1)
Inter.it
28.03.2013.
u 08:38

- Inter mi je otvorio mnoga vrata. Da nisam stigao u Milan, ne bih igrao ove dvije važne utakmice za reprezentaciju. Nadam se da ću tako nastaviti - rekao je Kovačić.

Mateo Kovačić vratio se u Inter nakon što je s hrvatskom reprezentacijom uspješno odradio dvije kvalifikacijske utakmice. Talijanskim novinarima je prenio svoje dojmove.

- Inter mi je otvorio mnoga vrata. Da nisam stigao u Milan, ne bih igrao ove dvije važne utakmice za reprezentaciju. Nadam se da ću tako nastaviti - rekao je Kovačić za Corriere dello Sport.

Inter je za njega dao veliki novac, 11 milijuna eura plus bonuse.

- Ne opterećujem se time. Sretan sam što su me izabrali i čast mi je igrati za Inter.

Navodno su ga tražili United, City i Chelsea.

- Nitko me nije izravno kontaktirao, ali bih svejedno odabrao Inter.

Koja mu pozicija najbolje odgovara?

- Ja sam srednji vezni. U Hrvatskoj sam igrao s Modrićem u 4-4-2 formaciji i bilo je lijepo. Nadam se da možemo biti prvi u skupini.

Tko mu najviše pomaže u Interu?

- Svi koji govore mojim jezikom. Kuzmanović me vozi u hotel u kojem obojica živimo. Staković mi pomaže, Handanovič isto, uvijek dobijem puno savjeta.

Može li Inter do trećeg mjesta koje vodi u Ligu prvaka?

- Teško jer smo sad peti, ali moramo igrati onako kao što smo protiv Tottenhama, davati 120 posto od sebe i mislim da se možemo plasirati - zaključio je mladi veznjak.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?