Zadar

Kosor: Jučerašnji događaji u Dalju bili su apsolutno neprimjereni

dalj, karamarko, šišljagić, kosor (1)
Davor Javorović/PIXSELL
02.08.2010.
u 10:36

Želim reći ono što je vječna činjenica, da se hrvatski branitelji u obrani i oslobađanju domovine nisu borili ni za jednu stranku. Njihova stranka bila je, jest i ostaje Hrvatska – rekla je premijerka.

ZADAR - Premijerka Jadranka Kosor jutros je u Zadru položila kamen-temeljac za gradnju 65 stanova za stradalnike Domovinskog rata . Riječ je o investiciji vrijednoj gotovo 26 milijuna kuna koju će u cijelosti financirati država.

>>Skandal u Dalju: Šišljagić oteo mikrofon pa napao ministre

– Izabrali smo trenutak za polaganje kamena-temeljca ususret Danu pobjede, Danu domovinske zahvalnosti i Danu hrvatskih branitelja. Ovo će biti najbolja čestitka hrvatskim ratnim vojnim invalidima i braniteljima te njihovim obiteljima u Zadru. Istodobno, ovo dokazuje da Vlada pamti i ne zaboravlja te da briga o braniteljima ostaje trajna briga hrvatske države i Vlade – rekla je premijerka te se osvrnula na jučerašnji incident u Dalju

– S obzirom na to da sam jučer bila u Dalju na mjestu gdje smo se sjetili hrabrih hrvatskih vitezova koji su branili svoju zemlju i svoj dom, na tom su se mjestu jučer dogodili neki nemili događaji, apsolutno neprimjereni. Želim reći ono što je vječna činjenica, da se hrvatski branitelji u obrani i oslobađanju domovine nisu borili ni za jednu stranku. Njihova stranka bila je, jest i ostaje Hrvatska – rekla je premijerka Kosor.

>>Glavaš sazvao pa otkazao u Mostaru konferenciju za novinare

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

ST
stefau
14:05 02.08.2010.

Jaco mozes se samo veseliti. Dok ima sisljagica dobijas glasove. Nazalost previse je sisljagica u Hrvatskoj.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?