Nezgoda:

Konobarica mineralnom vodom poprskala J. Kosor i I. Jakovčića

Početak sastanka povjerenstva Brijuna rivijere
Duško Marušić/PIXSELL
29.08.2011.
u 12:11

Na sastanku će povjerenstvo odlučivati o raspisivanju međunarodnog javnog natječaja za odabir izvođača partnera u projektu Brijuni rivijera

Na sastanak povjerenstva Brijuni rivijere premijerka Jadranka Kosor i istarski župan Ivan Jakovčić ušli su "pokisli" nakon što ih je konobarica hotela Histria nehotice poprskala izvrnuvši nekoliko bočica mineralne vode. Naime, dok su premijerka i ostali sudionici prije početka sastanka sjedili u predvorju hotela i razgovarali uz kavu, konobarici koja ih je posluživala izvrnule su se bočice mineralne vode koje je nosila na tacni, a s "poplavljene" tacne nekoliko kapljica poprskalo je premijerku i istarskog župana.

Na sastanku će povjerenstvo odlučivati o raspisivanju međunarodnog javnog natječaja za odabir izvođača partnera u tom projektu, a incident s mineralnom vodom dogodio se samo nekoliko minuta prije početka sastanka u predvorju hotela. Na sastanku su uz premijerku i Jakovčića nazočili i pulski gradonačelnik Boris Miletić, njegov vodnjanski kolega Klaudio Vitasović i čelnici istarskog HDZ-a.

Nakon sastanka premijerka i ostali članovi povjerenstva vojnim brodom Hrvatske ratne mornarice obići će lokacije Sv. Katarina – Monumenti i Muzil.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?