KRENI ZDRAVO

Kako napraviti detoks u 7 dana? Ovo je plan kojeg biste se trebali držati..

Thinkstcok
17.07.2017.
u 13:17

Planovi detoksikacije mogu uključivati specijalnu dijetalnu prehranu, bilje i suplemente, hidroterapiju, vježbu, tehnike disanja i/ili terapije u sauni.

Otrovi mogu potjecati od normalnih procesa koji se u našem tijelu odvijaju unosom hrane, poput amonijaka proizvedenog tijekom razgradnje proteina, ili od udisanja ili unosa kemikalija poput pesticida, sredstava za čišćenje, aditiva hrani, lijekova, zagađenja, dima cigarete i teških metala poput olova. Iako se detoksikacija primarno smatra tretiranjem ovisnosti o alkoholu i lijekovima, termin se također odnosi na dijete, biljke i ostale metode odstranjivanja ekoloških i dijetalnih otrova iz tijela, a s ciljem optimalnog zdravlja. 

Planovi detoksikacije mogu uključivati specijalnu dijetalnu prehranu, bilje i suplemente, hidroterapiju, vježbu, tehnike disanja i/ili terapije u sauni. Postoje i neki kontroverzniji programi detoksikacije koji uključuju primjerice klistiranje. Neke detoksikacijske dijete su usmjerene na konkretne organe poput jetre, bubrega, limfnog sistema, pluća, … Postoji više različitih tipova detoksikacijskih dijeta poput dijete limunadom ili detoksikacijske dijete jetre i bubrega, kao najpoznatijih ”sakupljača” otrova u našem tijelu. Kratak detoksikacijski program nije varka nego nagrada za organizam koji će nakon njega biti osvježen i energetski osnažen. Sedmodnevni plan detoksikacije organizma pročitajte na portalu Kreni zdravo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije