Sarajevo

Kockar ubio oca

Policija
09.11.2012.
u 10:11

Zločinu prethodila svađa, a privedena je supruga i snaha

Miljajim Bajrami (49), vlasnik pekarnice “Bosna 2”, ubijen je jučer s više hitaca iz pištolja u svojoj obiteljskoj kući u sarajevskom naselju Pofalići! Policija je nakon ubojstva privela njegova sina Nazifa (22), za kojega se sumnja da stoji iza ovog zločina. Privedena su i Bajramijeva supruga i snaha, koje su se u trenutku ubojstva nalazile u kući. Točan motiv, kao i okolnosti još nisu poznati, ali se sumnja da je svemu prethodila žestoka svađa između oca i sina, koji su već dulje vrijeme u sukobu.

Kamatari prijetili

Njihovi susjedi tvrde da su problemi počeli prije više od pola godine kada je sin Nazif, koji je pomagao ocu u pekarnici, počeo kockati. Ubrzo je zapao u dugove, pa se počeo zaduživati kod kamatara koji su dolazili i prijetili čitavoj obitelji. - Miljajim je pokušavao urazumiti sina da prestane s kockanjem što je dovelo do čestih svađa između njih dvojice. To je izgleda bio razlog i jučerašnjeg sukoba. Čuo sam da je Nazif došao kući u kasne noćne sate, nakon čega je izbila svađa. Nitko ne zna što se točno događalo. Probudio nas je zvuk policijskih sirena oko 4.30 sati. Policija nije dopuštala prilaz kući. Vidjeli smo samo kako najposlije odvode ukućane. Baš šteta za ovu obitelj - kazao je jedan od stanara iz Humske ulice u kojoj žive i rade Bajramiji.

Vrijedan čovjek

Slično su ispričali i ostali stanari. Prema njihovim riječima, ubijeni Bajrami doselio je u Sarajevo s Kosova prije proteklog rata. U početku je prodavao koštice, kukuruze i kestenje u blizini sarajevske Tvornice duvana, a kada je rat počeo s obitelji je napustio taj grad.

- Vratio se nakon rata i kupio kuću, a potom su otvorili prodavaonicu i pekarnicu. U istom naselju živi i njegov brat, koji je ovdje otvorio samoposlugu. Ne mogu vjerovati da je Miljajim mrtav. Riječ o poštenom i vrijednom čovjeku, koji je uvijek bio svima na usluzi. Viđali smo ga svakodnevno i uvijek je prema svima bio ljubazan i prijatan- ispričali su mještani.

Sin zvao policiju

Policijski glasnogovornik Irfan Nefić nije želio potvrditi informaciju o privođenju Bajramijeva sina. Tek je kratko kazao da su nakon ubojstva privedene tri osobe, kako bi se od njih uzela izjava o okolnostima pod kojima je čovjek usmrćen, kao i to da je na mjestu zločina pronađeno više korisnih tragova koji bi mogli pomoći u rasvjetljavanju čitavog slučaja. Kako neslužbeno doznajemo, policiju je točno u 4.18 sati pozvao osumnjičeni sin i prijavio da je netko upao u kuću pa ubio oca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije