PORUKA HDZ-a BiH

Kiseljak neće biti plav, ni zelen, ni crven, on ostaje crven, bijel i plavi

hdzbih
05.10.2012.
u 12:17

Veličanstvenim skupom u Kiseljaku, HDZ BiH najavila pobjedu na lokalnim izborima

Izuzetno posjećenim i odlično organiziranim skupom koji je održan sinoć u Sportskoj dvorani Srednje škole, HDZ BiH u Kiseljaku je završila kampanju za lokalne izbore. Svi skupovi ove stranke po Temeljnim ograncima bili su dobro posjećeni, a završni je samo dokazao da je HDZ BiH snaga u koju Kiseljak vjeruje!I na ovom skupu još su jednom predstavljeni kandidat HDZ BiH za načelnika općine Mladen Mišurić Ramljak, svih 25 kandidata za Općinsko vijeće s Marlenom Bojo na čelu, nositeljicom liste.

Završni skup u Kiseljaku uveličali su i brojni gosti na čelu s Draženom Bošnjakovićem, potpredsjednikom HDZ-a Republike Hrvatske i prof.dr. Draganom Čovićem, predsjednikom HDZ-a BiH. Među gostima su bili i Marinko Čavara, potpredsjednik HDZ-a BiH, ministri u Vladi SBŽ Nikola Grubešić, Jozo Jurina i Zoran Luković, kandidati za načelnike Kiseljaku susjednih općina, Kreševa Zdenko Laštro i Busovače Mladenko Čavara, ali i predstavnici drugih stranaka s hrvatskim predznakom, župnici kiseljačkih župa, predstavnici javnog i kulturnog života Kiseljaka i SBŽ.

„Impresioran sam brojem posjetitelja. Oni najavljuju pobjedu HDZ-a u Kiseljaku. Lokalna samouprava vrlo je važna za život, po njoj se mjeri jačina stranke, uspjeh na lokalnoj preduvjet je za uspjeh na državnoj razini“, naglasio je Dražen Bošnjaković, potpredsjednik HDZ-a RH.

Predsjednik OO HDZ BiH Kiseljak Josip Kvasina istaknuo je kako je HDZ u Kiseljaku kampanju za lokalne izbore počeo prije četiri godine te podsjetio na izvanredan uspjeh kojeg je ova stranka zabilježila na prošlim lokalnim izborima.„Naš kandidat za načelnika Mladen Mišurić Ramljak i tad je dobio 5800 glasova, a u Općinskom vijeću smo imali 13 vijećnika, natpolovićnu većinu. Uvjeren sam da ćemo takav rezultat imati i na ovim izborima. A što se raznim plavih revolucija tiče koje su zahvatile i Kiseljak, mogu kazati kako se nadam da će one kroz Kiseljak proći, otići prema Busovači i dalje prema Kaoniku gdje se nalazi Kazneno popravni zavod. Ondje im je mjesto. Kiseljak neće biti ni plav, ni crven ni zelen. On će, uvjeren sam, ostati crven, pijel i plav kakav je bio posljednje 22 godine“, naglasio je Kvasina. Uvjerenje da će HDZ BiH biti pobjednička stranka i nakon 7. listopada izrazila je i Marlena Bojo, nositeljica liste za Općinsko vijeće. „Nimalo ne sumnjam u pobjedu kad Vas vidim u tolikom broju večeras. Naša snaga je naših 880 članova“, poručila je Bojo.

Mladen Mišurić Ramljak, kandidat za načelnika i aktualni načelnik okupljenima kaže nije došao davati lažna obećanja. „Ja vam obećajem da ću predano raditi za Vaš i Naš još bolji Kiseljak“, naglasio je Mišurić Ramljak. Od okupljenih je zatražio podršku da i u iduće četiri godine nastavi raditi na važnim infrastrukturnim projektima, među njima i plinifikacijom, ali i otvaranju novih radnih mjesta.

I na kraju, okupljenima se obratio i prof.dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH, inače počasni građanin Kiseljaka. „Prenosim Vam pozdrave 30 tisuća članova HDZ-a. Mi smo snaga koja nakon iz svakog pokušaja rušenja  izlazi još jača i snažnija. Na ovom ću mjestu još jednom kazati da BiH nema bez hrvatskog naroda. Nećemo dozvoliti da  nam više biraju člana Predsjedništva niti ministre u Vlade Federacije. Mi smo za europsku BiH i svaka stranka koja promišlja na isti način je dobrodošla“, poručio je okupljenima Čović ističući važnost lokalnih izbora jer osim što se bira vrlo važna lokalna razina vlasti, oni će, naglasio je Čović, odrediti s kakve će se pozicije pregovarati o promjenama Ustava koje nas očekuju do kraja godine.U zabavnom dijelu programa nastupili su Ivan Mikulić, mlada zvijezda iz Uskpolja Eva Pilić, band „Posebna vožnja“ i HKUD „Bećarac“ iz Lepenice...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?