glazbeni veteran

Kićo Slabinac prošlog tjedna doživio lakši moždani udar

kićo slabinac
pixsell
Autor
Sonja Hoffman
02.02.2011.
u 09:40

Pjevač se trenutno oporavlja na intezivnoj jedinici neurologije KBC-a Zagreb. Moždani udar dijelom je i rezulatat velikog stresa koji se odrazio na Kićino zdravlje, prvi javlja Jutarnji.

Slavonac velikog srca i poznati glazbeni veteran Kićo Slabinac prošog je tjedna u 66. godini doživio lakši moždani udar, prvi javlja Jutarnji list.

Kako doznajemo pjevač se treutno oporavlja na intezivnoj jedinici neurokirurgije KBC-a Zagreb. Liječnici kažu kako je riječ o lakšem moždanom udaru pa je KIćo stigao na vrijeme u bolnicu da mu se napravi elektroliza. To je postupak kojim se 'otapaju' krvni ugrušci koji su u njegovom slučaju izazvali začepljenje i moždani udar. Ističu kako na sreću pjevač neće imati težih posljedica i nadaju se da će se brzo oporaviti.

Kićini prijatelji objašnjavaju da su posljednje dvije godine za pjevača bile vrlo stresne što se itekao odrazilo na njegovo zdravlje. Naime, Kićo već dvije godine pokušava preboljeti smrt pješaka koji mu je u studenom 2008. u Feričancima kraj Našica istrčao pred auto i preminuo od teških ozljeda. Iako pjevač nije bio kriv Kićo to sebi nikad nije uspio oprostiti. Pjevač navodno ima i velikih obiteljskih problema.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?