koncert u sarajevu

Kemal priredio spektakl u Zetri - nastupili Severina, Brega, Čolić...

'ziv..zgb....01.03..2007. opatija-proba za 2. polufinalnu vecer dore-kemal monteno snimio:boris scitar'
Boris Ščitar/PIXSELL
29.11.2012.
u 08:47

Severina je nastupila kao gošća, a osim svoje dvije pjesme, popularna pjevačica s Kemalom je otpjevala njegovu pjesmu 'Pamtim samo sretne dane".

Kemal Monteno ispunio je obećanje i Sarajevu pripredio istinski spektakl, prenose BiH mediji. U srijedu navečer održao je trosatni koncert simboličnog naziva "Vratio sam se živote" i oduševio prepunu Zetru. Severina, Dražen Žerić, Goran Bregović, Zdravko Čolić, Dino Merlin, Rade Šerbedžija, Hanka Paldum i Oliver Dragojević podržali su Montena na njegovom velikom koncertu nastupivši s njim, prenosi Klix.ba. I Severina je nastupila kao gošća, a osim svoje dvije pjesme popularna pjevačica s Kemalom je otpjevala njegovu pjesmu 'Pamtim samo sretne dane".

Monteno se zahvalio publici i svim gostima koji su ga podržali, a priznao je i da je imao tremu pred koncert, te da je strahovao da mu na koncert neće doći nitko. Redao je svoje najveće hitove, a trosatni spektakl završio je pjesmom  "Sarajevo ljubavi moja" i publici priuštio noć za pamćenje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije