Pokušao ga ubiti

Kamere snimile pokušaj atentata: Zakazao mu pištolj pa pobjegao!

Daniel Radcliffe
Foto: Reuters
1/2
15.04.2013.
u 07:51

Atentator se nekoliko puta vraćao i pokušao pucati ali pištolj nije htio opaliti

Ruski biznismen Leonid Kolesnikov (56) ima razloga za slavlje drugog rođendana. Njega je, kako pokazuje snimka objavljena na Youtubeu, nedavno pokušao ubiti atentator na parkiralištu ispred jedne trgovine u mjestu Sertolovo kod St. Petersburga.

Kolesnikov je došao oko 10 sati u Sertolovo i ispred trgovine parkirao svoj terenac kad je automobilu prišao muškarac odjeven u crnu jaknu, izvadio pištolj i u Kolesnikova ispucao metak kroz prozor.

Nakon što je pokušao ponovo opaliti pištolj mu je zakazao, a ranjeni Skolesnikov izašao je iz vozila pa se napadač prestrašio i počeo bježati. Kolesnikov je tada otišao iza zgrade, a u kadar nadzornih kamera ponovo se vratio atentator koji je još jednom zapucao za biznismenom, no i ovaj put bez uspjeha.

Napadač je onda sakrio pištolj pod jaknu i pobjegao. Iz smjera kud je pobjegao Kolesnikov pojavio se i treći muškarac koji je pokupio plastičnu bocu koja je ispala atentatoru, no njegova uloga u cijelom slučaju nije zasad poznata. Vrećicu u kojoj je pucač donio pištolj i koja mu je ispala na cestu zaboravio je pokupiti.

Ranjenog Kolesnikova vozilom  hitne pomoći prevezli su u bolnicu. Stanje mu je stabilno.

Policija uz pronađene čahure i vrećicu koja je napadaču ispala ima i snimke nadzornih kamera što bi im trebalo pomoći u pronalaženju atentatora.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?