Incident

Kamere snimile kako Neumljani otimaju Sarajliju usred Čapljine

lopov,provalnik,krađa, (1)
Thinkstock
27.08.2013.
u 10:50

Kradljivac nakratko završio i u prtljažniku, policija spriječila još veći sukob na čapljinskim ulicama

Kada je policija zbog nedostatka dokaza pustila osumnjičene koji su mu navodno iz obiteljske kuće ukrali 4500 maraka, jedan Neumljanin odlučio je uzeti pravdu u svoje ruke pa je s dva prijatelja pratio lopove po Čapljini, da bi jednog od njih trčeći i pucajući proganjali u blizini željezničkog kolodvora, zarobili ga i strpali u prtljažnik vozila.

“Novac i listić na kladionici su ukradeni iz apartmana u vlasništvu braće Ćapeta u Neumu, pa se oštećeni krenuo raspitivati tko je kradljivac. Čuo je za trojicu Sarajlija koji su krali po apartmanima u Neumu i krenuo u akciju. Bosanci su prethodno bili uhićeni, a kod njih je policija našla torbu, no ne i novac, pa su ih patrolnim kolima odvezli do PU Čapljina, gdje su saslušani i pušteni. Vlasnik je s prijateljima za njima došao u Čapljinu, gdje su u jednom kafiću prepoznali jednog od sumnjivaca, koji su planirali vlakom do Sarajeva. Trčali su za njim pa je netko od ovih Neumljana i pucao u zrak, da bi ga ubrzo sustigli i strpali u prtljažnik”, navedeno je iz čapljinske policije. Policija je nakon pucnjave sve blokirala pa su zatekli trojicu Neumljana i osumnjičenika koji je bio zaključan u prtljažniku njihova automobila parkiranog kod sportske dvorane. Građani tvrde da se pucnjava dogodila usred bijela dana te da su sve snimile sigurnosne kamere koje su instalirane na svim gradskim raskršćima.

Inače, trojica Bosanaca koji su se sumnjičili za krađe po Neumu su bili pušteni iz čapljinske policije netom prije no što je došlo do incidenta, što su ljutiti Neumljani očito upratili, a sad im prijeti niz kaznenih prijava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?