'To je nemoguće'

Kakva sreća: U dva dana dobili dva jackpota na lutriji

dolari
DPA/PIXSELL
05.02.2013.
u 23:37

Američki par iz savezne države Arkansas dobio je dva jackpota u samo dva dana - jedan je iznosio milijun, a drugi 50 tisuća dolara

Američki par iz savezne države Arkansas dobio je dva jackpota u samo dva dana - jedan je iznosio milijun, a drugi 50 tisuća dolara, piše ABC News.

Stephen (54) i Terri Weaver (55) u subotu su kupili nekoliko srećaka instant lutrije u gradu Pangburnu dok su putovali u vikendicu na jezeru Greers Ferry. - Uzeli smo nekoliko srećaka za vikend kada smo otišli u kolibu na rijeci - kazala je Terry. Par je shvatio da je dobio milijun dolara tek kada su došli do kolibe.

- Skoro sam doživio srčani udar - kazao je Stephen koji se odmah želio vratiti po dobitak, no supruga ga je uvjerila da ostanu u vikendici. - Mislio je da će moći spavati s listićem pod jastukom. Na kraju se zaključao u automobil - rekla je Terry. U nedjelju su ponovno stali i u trgovini kupili još šest srećaka. Ovaj puta je Terry bila sretna i dobila 50 tisuća dolara.

- Kada mi je pokazala listić, to je bio drugi puta da sam skoro doživio srčani udar - rekao je Stephen te dodao kako "nije moguće da se to dogodi dvaput". Kada im oduzmu poreze, par će na dva listića dobiti 714 tisuća dolara.

>>Hrvatska lutrija: U minusu smo zbog kladionica

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?