POHVALE IGORU

Jurčić: Pred Tudorom je velika karijera, ako mu daju vremena

kruno jurčić portal
Jurica Galoić/Pixsell
10.05.2013.
u 14:40

- Rebić je igrač kojeg bi svaki trener htio, no ne znam bi li nam činio razliku u europskim utakmicama - rekao je trener plavih

Dinamo u subotu u Maksimiru dočekuje Split bez osobite napetosti s obzirom da je naslov već osiguran dok će se gosti "čupati" za tri boda koja bi ih pogurnula prema Europskoj ligi sljedeće sezone.

- Pred nama je još jedna utakmica koju moramo odraditi, ali i odigrati najbolje što možemo te dobiti. Igramo protiv Splita koji je odigrao jako dobro protiv Hajduka i na trenutke djelovao jako potentno. Radi se o ekipi koja se bori za Europu, respektiramo ih i sigurno imaju svoje kvalitete, ali mi imamo svoj stil igre i nadam se pobjedi - rekao je trener Kruno Jurčić koji neće moći računati na Šimunića, Leku i Sammira (kartoni) te Ademija i Šimunovića (ozljede).

U momčad se vraćaju Vrsaljko i Ibanez koji će imati težak posao čuvanja Ante Rebića.

- On je svakako opasan i potentan igrač koji, prije svega, svojim tjelesnim predispozicijama iskače iz naše lige. Naravno da bi svaki trener htio takvog igrača koji sigurno u budućnosti može pomoći, ali pitanje je koliko bi on donio razliku u kvaliteti u europskim utakmicama. Ako će se pravilno razvijati onda može napraviti pravu karijeru - komentirao je Jurčić.

Pohvalio je svog bivšeg suigrača iz reprezentacije Igora Tudora.

- Dinamo i Hajduk ne možete dobiti u "lijepom trenutku" jer onda oni ne trebaju vas. Logično je da se veliki klub ne može dobiti kada tamo sve funkcionira. Gotovo svakodnevno pričam s Tudorom i  jako je bitno što je brzo reagirao, zna prepoznati gdje je pogriješio i ispraviti. Tušo ima talenta i pred njim je velika karijera, ali u Hrvatskoj je uvijek problem hoće li mu se pružiti dosta vremena.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije