ODGOVOR NA OPTUŽBE

Jovanović Mamiću: Taj gospodin je toliko zaljubljen u sebe...

Željko Jovanović
Slavko Midzor/PIXSELL
19.02.2013.
u 17:55

– Taj gospodin je toliko zaljubljen u sebe da misli da sve što radi država, radi zbog njega. Vara se – odgovorio je Jovanović na Mamićev komentar s Dinamove skupštine

Ministar sporta Željko Jovanović odgovorio je Zdravku Mamiću na izjavu kako su se udružile najgora vlast, mafija i kriminalci da bi dokrajčili sport u Hrvatskoj te sve što u njemu vrijedi.

– Taj gospodin je toliko zaljubljen u sebe da misli da sve što radi radi država, radi zbog njega. Vara se – kazao je Jovanović u Zadru gdje je u jednoj osnovnoj školi promovirao 1. modul zdravstvenog odgoja.

>> Mamić se žestoko obrušio na vlast: Sve čine da nas uguše!

Najavio je i kako sportska inspekcija uskoro kreće s radom.

– Krećemo prema brojnim prijavama koje postoje. Prijave smo podijelili svim sportskim inspektorima da ih na miru prouče. Najavili smo svima da će sportska inspekcija doći, dali smo im rok da se prilagode propisima, čime pokazujemo da želimo djelovati preventivno. Sigurno će doći i u Hajduk i u Dinamo i u Rijeku, dakle, obići će sve sportske udruge koje, ponavljam, nisu isto što i udruge ljubitelja ptica pjevica i za koje moraju postojati drugačija pravila kad je riječ o trošenju državnih novaca – dodao je Jovanović.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije