NEREDI

Jedan navijač poginuo u sukobu torcidaša i navijača Željezničara?!

Huligani
Pixsell
06.10.2011.
u 18:11

Prijateljska utakmica na kraju nije odigrana, policija je uspjela situaciju staviti pod kontrolu

Sat vremena prije nego je trebala početi prijateljska utakmica Željezničara i Hajduka u Sarajevu, oko 17.30 sati, izbio je veliki sukob između navijača dvaju klubova.

Oko 150 navijača Hajduka stiglo je s četiri autobusa iz Kiseljaka, preko istočne tribine uletjeli su na stadion na Grbavici i došli do dijela za domaće navijače. Dok su navijači Željezničara postavljali transparente, fizički su ih napali pa ih je policija izgurala sa stadiona.

No, sukob se nastavio izvan terena. Drugi se dogodio ispred slastičarnice "Palma" nedaleko od stadiona, stotinjak domaćih vandala nasrnulo je na navijače bijelih bakljama, raketama... na što su ovi uzvratili istom mjerom.

Na zelenom je travnjaku i na cesti oko stadiona bilo mnogo krvi, mnogo je ozlijeđenih i opečenih bakljama te privedenih, a iz policije su rekli da imaju indicije kako je jedna osoba poginula, no ne znaju o čijem je navijaču riječ...

Inače, navijači iz Splita u vrijeme sukoba tek su bili na putu u Sarajevo, a uz manje čekanje na odluku hoće li se utakmica odigrati ili neće, na kraju je otkazana iako su momčadi već bile na travnjaku. Torcida, dok je bila na putu za Sarajevo, poručila je Hajdukovcima da se ne vraćaju u Split ako odigraju utakmicu.

Uskoro opširnije...

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije