RAKETNI NAPAD

Izrael uzvratio na napad i ispalio rakete na Libanon

izrael
Reuters/PIXSELL
23.08.2013.
u 07:38

Izraelski zrakoplovi u zoru su napali područje koje pripada generalnoj komandi Narodnoj fronti za oslobođenje Palestine u dolini al-Naama

Izraelske zračne snage izvele su raketni napad u Libanon između Bejruta i Sidona, reagirajući na rakete koje su u četvrtak bile ispaljene na sjeverni Izrael, izvijestile su Izraelske obrambene snage, prenosi CNN.

Prema libanonskoj Nacionalnoj novinskoj agenciji, izraelski zrakoplovi u zoru su napali područje koje pripada generalnoj komandi Narodnoj fronti za oslobođenje Palestine u dolini al-Naama, oko 18 kilometara od Bejruta.

Kako su izvijestili iz Izraelskih obrambenih snaga, jučer su iz južnog Libanona na sjever Izraela ispaljene četiri rakete, od kojih su dvije završile u naseljenim područjima. U napadu su oštećene građevine, ali nitko nije ozlijeđen. Izraelska vojska napad je nazvala "terorističkom agresijom s libanonskog teritorija", a izraelski premijer Benjamin Netanyahu obećao je svom narodu da će reagirati na napad.

>> Sirija spremna za napad na Izrael, projektili već ciljaju velike gradove

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije