HŠK Zrinjski

Izabrani pomoćnici

Zrinjski
21.06.2012.
u 11:25

Perićevi pomoćnici su Nenad Gagro, Draženko Bogdan, Nenad Džidić i Emir Miletić

Bliži se početak pripremnog razdoblja za nogometaše Zrinjskog. Postupno se definira situacija oko tog mostarskog kluba, ali značajnije informacije mogle bi biti dostupne tek nakon izborne skupštine koja se održava 26. lipnja.

Pomoćnici

Ipak, neke druge stvari vezane za prvu momčad su već definirane. Dragan Perić potvrđen je za šefa stručnog stožera prve momčadi plemića. Perić je razgovarao s izvršnim odborom, postavio i neke svoje uvjete, dogovor je postignut.

- Tražio sam da izaberem svoje pomoćnike, ali i čvrst ugovor u trajanju na dvije godine. Tu smo postigli dogovor, te se nadam kako ćemo na dobar način voditi prvu momčad, kazao nam je Dragan Perić. Perićevi pomoćnici će biti Nenad Gagro, Draženko Bogdan, Nenad Džidić, a na mjesto liječnika dolazi Emir Miletić.

- Ljudi koji će raditi u stručnom stožeru sigurno su budućnost Zrinjskoga. Sa svima sam surađivao. S Gagrom sam surađivao još dok je bio igrač i smatram ga stručnim i ljudskim kapacitetom. Bogdan i Džidić radili su ranije u stožeru, a inzistirao sam na dr. Miletiću u stožeru, jer je liječnik vrlo važna karika u prvoj momčadi, elaborirao je svoj izbor pomoćnika Perić. Dok su ostali pomoćnici ranije radili, Gagro je dobio prigodu nakon što je u omladinskoj školi vodio sjajnu generaciju kadeta.

Igrački kadar

Što se tiče igračkog kadra, u klubu nisu u mogućnosti voditi pregovore do skupštine. Ipak ... - Razgovarali smo s nekim domaćim igračima koji su nekad igrali u Zrinjskom, pa su otišli igrati u druge sredine. Ipak sve do izborne skupštine ne možemo ulaziti u prave pregovore. Za sada ćemo se osloniti na domaće igrače i omladinski pogon. Neke ćemo poput Žuržinova i Popovića pokušati zadržati, zaključio je Perić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije