Nakon pokolja

Iz osvete napadnuta kuća Nedima Fejzovića

Fejzovic
VL FOTO
22.05.2010.
u 10:38

Šemsudin Bašini napao kuću Fejzovića, policija morala ponovo intervenirati

I tjedan dana poslije krvavog pohoda Nedima Fejzića, koji je nožem ubio tri osobe, a sedam ih teško ozlijedio, među kojima i četvero djece, situacija u Hlapčevićima kod Visokog i dalje je i te kako napeta. Mještani, posebno oni koji su ostali bez svojih najmilijih, još su u šoku zbog masakra koji je Fejzić počinio bez ikakva povoda, prenose mediji.

Među njima je i Šemsudin Bašini, kojem je od ruke monstruma usmrćena supruga, a dvoipolgodišnja kći Emina teško ozlijeđena. U šoku i stanju razjarenosti napao je na kuću u susjednom selu u kojoj je posljednjih dana kod rodice boravila Fejzićeva sestra Mahira s maloljetnom kćeri. Susjedi su, iz straha da bi Bašini u revoltu mogao nauditi Mahiri, pozvali policiju.

Policajci su odmah intervenirali te Bašinija priveli na saslušanje, dok je Mahira s djetetom smještena u Sigurnu kuću u Zenicu. Njena nepokretna majka bit će, kako nam je potvrđeno u policiji, smještena u starački dom u Travniku. Bašini je rekao, kako prenose mediji, da nije imao namjeru ozlijediti ili ubiti ubojičinu sestru Mahiru i njezinu kćer nego ih je vjerojatno samo želio uplašiti jer je u šoku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije