BRUTALNO UBOJSTVO

Iz ljubomore izmasakrirao suprugu i rekao: “Završio sam svoj posao...”

ubojstvo
VL FOTO
26.08.2010.
u 08:10

Policajci stajali ispred zgrade kada je Jahić provaljivao ulazna vrata u stanu, prijeteći pištoljem i nožem

Mevludin Jahić (38) je jučer oko 2 sata u Ulici Amalije Lebeničnik br. 10, u blizini međugradske autobusne i željezničke postaje u Tuzli, pajserom provalio u stan i ubio bivšu suprugu 34-godišnju Fetihu Jahić, zadavši joj više smrtonosnih uboda nožem pa se sam predao policiji. Prema kazivanju susjeda, i ranije je prijetio bivšoj supruzi koja je s kćeri živjela u iznajmljenom stanu. Napadač je kod sebe imao i pištolj, no nije ga upotrijebio. U vrijeme zločina u stanu je bila i kći ubijene, koja se uspjela spasiti bijegom preko balkona.

Policija čuvala ulaz

- Nakon što je izmasakrirao bivšu suprugu, Jahić je izašao ispred zgrade i predao se policajcima, a tom je prilikom rekao: Završio sam svoj posao! Mevludin je i ranije pravio probleme bivšoj supruzi. U večernjim satima bi dolazio i provjeravao tko ulazi u njen stan. O motivima ubojstva se još uvijek nagađa, ali se pretpostavlja da je razlog ljubomora, kao i brakorazvodna parnica koja je bila pri kraju, navode stanari, koji su isticali razočaranost u pripadnike MUP-a Tuzlanske županije, koji su navodno ispred zgrade stajali kada je Mevludin Jahić divljao i provaljivao ulazna vrata u stanu, prijeteći pištoljem i nožem. Policijski glasnogovornik Miralem Malkić navodi da će se ispitati sve pojedinosti ovog nemilog slučaja, kao i o tome je li se moglo prije reagirati.

Pokušala pobjeći

- Pokušao sam čuvati vrata, da ne provali pajserima, čekićima ili čim već, kada je uspio ući, uperio je pištolj u mene, uzbuđeno će S. Š., susjed ubijene. Kako se također moglo čuti od šokiranih stanara, dok je Mevludin pajserom provaljivao vrata, u stanu su se nalazili njegova maloljetna kći M. J., kao i dečko njegove bivše supruge M. F. te upravo susjed S. Š.

- Sreća u nesreći je da je sedamnaestogodišnja kći uspjela pobjeći kroz balkonski prozor, kao i M. F., a za njima je krenula i Fetiha Jahić koja je, kako se dalo vidjeti, preminula u lokvi krvi pored prozora od posljedica uboda nožem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije