bacio ga na pod

Iz kolica joj istrgnuo dijete i ubio zbog svađe oko parkinga!

beba,kolica
Reuters/PIXSELL
25.07.2013.
u 11:27

Nakon što se nije pomaknula s mjesta na kojem je namjeravao parkirati, muškarac je izašao iz vozila, došao do žene, udario je te joj uzeo dijete iz kolica i bacio ga na pod!

Krajnje brutalno ubojstvo počinio je jedan muškarac u Kini nakon kratkotrajne prepirke oko zauzimanja parkirnog mjesta. Identificiran kao Han, muškarac u 40-im godinama namjeravao je parkirati pored autobusne stanice u Pekingu. Ondje se, piše South China Morning Post, u tom trenutku nalazila majka s djetetom u kolicima. Žena se nije željela pomaknuti istog trena jer je provjeravala stanje dvogodišnje djevojčice.

Ljutiti Han tada je izašao iz vozila, došao do žene i udario je, a potom uzeo dijete iz kolica, podigao ga i bacio na zemlju.

- Beba je bila tiha nakon što je bačena. Nije niti zaplakala od bola - prepričao je ulični prodavač koji se zatekao na mjestu događaja i time postao svjedok jezivog ubojstva. Dodao je da je nakon toga još jedan muškarac izašao iz automobila i počeo tući majku, a zatim su obojica pobjegla.

Majka je potom uzela dijete i odvela ga u obližnju bolnicu. Bilo je u kritičnom stanju, no ubrzo je preminulo. Policija je pronašla Hana za kojeg je ustanovljeno da je početkom ove godine pušten iz zatvora u kojem je boravio zbog krađe. Sada mu prijeti optužnica za ubojstvo i smrtna kazna.

>>Ubio i isjekao nećakinju (2) pa je ispekao u pećnici

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije