Predsjedatelj Predsjedništva BiH

Ivanić: Kompromisa više nema, bitku s terorizmom moramo dovesti kraju

ivanic
Foto: Predsjedništvo BiH
27.04.2015.
u 23:16

"Iz svega onoga što za sada imamo sasvim je jasno da je riječ o terorističkom napadu. Ovim činom ugrožen je život običnog čovjeka, životi naše djece. To je napad na sve nas i stvar u kojoj više nema kompromisa", poručio je Ivanić

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je u Istočnom Sarajevu, nakon sastanka srpskih predstavnika u institucijama BiH, da je za sutra ujutro sazvao hitnu sjednicu Predsjedništva BiH zbog terorističkog napada u Zvorniku.

"Iz svega onoga što za sada imamo sasvim je jasno da je riječ o terorističkom napadu. Ovim činom ugrožen je život običnog čovjeka, životi naše djece. To je napad na sve nas i stvar u kojoj više nema kompromisa", poručio je Ivanić.

On je naglasio da je ovo bitka koja se mora dovesti do kraja, naglašavajući da su se predstavnici Republike Srpske u institucijama BiH dogovorili da inzistiraju na tome.

"Inzistirati ću da vrlo brzo sjednu predstavnici svih sigurnosnih organizacija i agencija u BiH. Ovo je prioritet svih prioriteta. Mi ne možemo, ne smijemo i nećemo dozvoliti da terorizam pobijedi, jer im je želja da se maltene stvore uslovi za novi rat. Ovakvim stvarima nikada nećemo popustiti", naglasio je Ivanić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije