'BOMBA' U MAKSIMIR

Ivan Klasnić Dinamovo pojačanje za Ligu prvaka!

\'(FILES) A file photo taken on December 29, 2009, shows Bolton Wanderers\' Croatian forward Ivan Klasnic (R) celebrating with team-mate Kevin Davies after he scored during their English Premier Leagu
AFP
24.08.2012.
u 08:01

Dinamo je u dobroj pregovaračkoj poziciji jer Klasniću bi mogao ponuditi Ligu prvaka

Liga prvaka je pred vratima, prijelazni rok u završnoj fazi, pa je i Dinamo napokon krenuo u akciju ojačavanja trupa. Počeli su pregovori s bivšim hrvatskim reprezentativcem Ivanom Klasnićem (32), napadačem svjetskoga kalibra, čiji angažman bi trebao biti zgotovljen sljedećeg tjedna.

U Dinamu su se prodajom Milana Badelja iznenada našli "u lovi" pa bi Klasnića mogli svrstati u skupinu najbolje plaćenih igrača, s primanjima od najmanje 500.000 eura, naravno pod uvjetom da Ivan na to pristane. A on je do sada bio naviknut na život na visokoj nozi pa je letvicu znao dizati i do dva milijuna eura, koliko je svojedobno zarađivao u Nantesu, a ni u Boltonu nije zarađivao puno manje.

Dinamo je u dobroj pregovaračkoj poziciji jer Klasniću bi mogao ponuditi Ligu prvaka, a Ivan, iako je slobodan igrač, baš i nije zasut tako atraktivnim ponudama. Iako je donedavno tvrdio da ga ne zanima igranje u hrvatskoj ligi, stvari bi se ovih dana lako mogle okrenuti. Možda već do u utorka navečer, kada će se znati Dinamova europska sudbina.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

MI
misoana
12:32 24.08.2012.

Trebamo se prvo plasirati u Ligu Prvaka pa onda dovoditi igrače, a za hr ligu i bez bilo kakvog pojačanja Dinamo je daleko najjači klub.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije