VELIKI USPJEH

Ivan Dodig pobijedio osmog igrača svijeta

Ivan Dodig (1)
Reuters/Pixsell
02.10.2013.
u 09:30

Dodig je slavio protiv Joe-Wilfrieda Tsonge i plasirao se u četvrtfinale turnira u Tokiu

Ivan Dodig plasirao se u četvrtfinale turnira u Tokiu. U još jednom odličnom meču Dodig je slavio protiv drugog nositelja i osmog igrača svijeta Joe-Wilfrieda Tsonge. Trenutno najbolji hrvatski tenisač slavio je s 2-0 u setovima i još jednom potvrdio kako je u velikoj formi. Inače, ovo je bio drugi meč Dodiga i Tsonge, a međugorac sada vodio s 2-0 u međusobnim susretima. 

Dodig čak nije imao ni većih problema tijekom meča. Na početku prvog seta je uzeo break francuskom tenisaču i okončao ovaj dio meča rezultatom 6-4. Drugi set i otišao u tie break, kojeg je Dodig dobio bez većih problema. 

U četvrtfinalu Dodiga očekuje duel s prvim reketom Finske Jarkkom Nieminenom. Ovaj duel bi čak mogao biti teži za Dodiga od jutrašnjeg jer je forma finca u uzlaznoj putanji. Ipak, tenis kojeg Dodig trenutno prezentira na višem je nivou od onoga što pokazuje Nieminen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije