Čitluk

Istražuje se smrt prodavača posuđa za vino u Međugorju

Policija
25.10.2012.
u 09:52

Početna verzija po kojoj je došlo do ubojstva pri tučnjavi između dvoje beskućnika već se odbacuje kao neosnovana

Čitlučka policija istražuje smrt 66-godišnjeg Mile Stupića iz Banje Luke, koji je pronađen mrtav u mjestu Međugorje, potvrdili su iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije. Danas bi se trebala obaviti obdukcija tijela nesretnog čovjeka, koji ima adresu i u Gradišci, a koja bi konačno trebala odgonetnuti da li se u ovom slučaju radi o nekom kaznenom djelu ili nesretnom slučaju.

- Riječ je o osobi koja godinama dolazi na područje Čitluka i prodaje drveno posuđe za vino. Njegov stariji partner, izvjesni Petrović, zatekao ga mrtva pokraj starog kamiona parkiranog u šumarku u blizini prodajnog objekta “Namex”. Noge su mu ostale visjeti na vratima, dok mu je glava bila sva u krvi. Vjerojatno je nezgodno pao i kobno udario o kamen. Policija ne isključuje ni moguće nasilje, a to ćemo znati nakon obdukcije - kažu nam iz PP Čitluk. Inače, riječ je o sobi sklonoj alkoholu, a sve više se odbacuje početna verzija po kojoj je došlo do ubojstva pri tučnjavi između dvoje beskućnika. Također, u početku se pričalo da se, ubrzo nakon toga, napadač dao u bijeg te ga je policija sustigla 300 metara od mjesta događaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije