ljubavni turizam

Ipak prostitucija? Kralj swinganja osumnjičen za podvođenje

živorad žika anđelić
Foto: VL
1/4
21.07.2010.
u 11:09

Pa što je vama?! Za moj lokal znaju policajci, općinari, inspektor, kazao je Živorad Žika Anđelić prije četiri godine našem novinaru kad ga je upitao ima li u klubu prostitucije.

POREČ - Kada su Živorada Žiku Anđelića prije četiri godine naši novinari upitali ima li u njegovu klubu prostitucije, samo se nasmiješio pa odgovorio:

– Pa što je vama?! Za moj lokal znaju policajci, općinari, inspektori. Ja sam medijska zvijezda u ovom kraju! Da zatvore moj lokal, smijalo bi se pola Europe!

Jučer je Žika (63) ipak uhićen zbog sumnje na podvođenje.  Istarskog kralja swinganja, u čijem se vlasništvu nalazi Casa Svizzera, prvi hrvatski swing-klub, policija je privela istražnom sucu Županijskog suda u Puli kako bi odgovorio na optužbe da je u radno vrijeme i izvan njega podvodio dvije hrvatske državljanke u dobi od 36 i 37 godina. Ženama slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, izvijestila je PU istarska.

"Švicarska kuća" smještena je na izlazu iz sela Labinci nedaleko od Poreča, a službeno je registrirana kao sauna-klub. Reklamni oglas obećava erotsku atmosferu i poziva na druženje parove, samce, voajere i gay populaciju. Ljubavni turizam, tako je prije četiri godine Žika Anđelić opisao svoj posao, još jednom ponavljajući kako je prvo i osnovno pravilo da "posjet klubu ne jamči seks".

Kameni zidovi istarske kuće skrivaju parove  od 2005. godine, a o uspješnosti "ljubavnog biznisa" govori i dvjestotinjak fanova što ih je klub priskrbio na društvenoj mreži Facebook.

Na prostoru veličine 450 četvornih metara zabavljali su se, prema riječima vremešnog Žike koji u džepu ima švicarsku putoovnicu, brojni strani gosti srednje do visoke platežne moći.  Za one plitkog džepa kod njega nema mjesta. Ulaz u kuću požude naplaćuje tristotinjak kuna, a pravila su jasno određena. 

- Ja sam ih čak i napisao te ih dijelim članovima. Ni u kojem slučaju ništa se ne smije događati na silu.

O popularnosti swinganja svjedoče i iskustva posjetitelja. Tako jedna anonimna gospođa na internetskom forumu kaže:

- Najzanimljivije mi je kada se mojem mužu svidi neka druga žena.

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?