Incident u sanskom mostu

Ibričić: Nisam nikomu lomio prste, niti sam bio u kafiću!

\'ibricic_nep_spo_251010\'
VL
07.01.2012.
u 09:19

Mediji u BiH pišu kako je Ibričić brutalno pretukao i nogom u glavu udario sugrađanina samo zato što se duže zadržao u WC-u .

Dio medija iz BiH objavio je priču kako je Senijad Ibričić, nekadašnja Hajdukova zvijezda i reprezentativac BiH, u svom kafiću u Sanskom Mostu na novogodišnjoj proslavi zajedno s braćom brutalno pretukao sugrađanina Hasu Husića samo zato što se malo duže zadržao u WC-u. O cijelom slučaju piše Press RS za koji je spomenuti Husić izjavio:

- Kada smo otvorili vrata, njih desetorica, među kojima su bili i Senijadova braća Mihret i Hasib, nasrnula su na nas. Počeli su nas udarati i izbacili su nas iz WC-a. Na kraju je došao slavni nogometaš i u maniru velikog bosa šutnuo me nogom u glavu. Stavio sam ruke na glavu da se zaštitim i jednim od udaraca slomio mi je prst.

Ibričić negira bilo kakvo sudjelovanje u tučnjavi u svome kafiću "17" u Sanskom Mostu.

- To nema nikakve veze sa mnom, jedino je istina da sam ja vlasnik lokala. Sve se može provjeriti u policijskoj postaji u Sanskom Mostu, moje ime se nigdje u izvještaju ne spominje. Znam da su u lokalu razbijena vrata WC-a, no u to vrijeme bio sam kod kuće. Nazvao me brat Smajo koji radi u kafiću, javio mi za gužvu, koja se uopće nije dogodila u kafiću, već ispred njega. Odmah sam sjeo u automobil, a kada sam stigao, ondje je već bilo desetak policajaca. Zaista ne znam zbog čega me taj gospodin spominje, netko ga je krivo savjetovao, a zadovoljštinu ću potražiti sudskim putem – rekao je Ibričić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?