UDESI

I drugi sin Joze Lijanovića doživio nesreću na cesti

ante
VL FOTO
11.01.2011.
u 08:58

Ante Ivanković Lijanović (26) imao je nesreću na Vraniću, dok je njegov brat Željko (25) također ozlijeđen u Knešpolju

Četiri osobe ozlijeđene su teškoj prometnoj nesreći koja se iza jučerašnje ponoći dogodila na cesti Široki Brijeg - Posušje, u mjestu Vranjić. Sudarili su se mercedes za čijim upravljačem je bio Ante Ivanković (26), sin Joze Ivankovića Lijanovića, te passat koji je vozio njegov sumještanin Frano Kvesić (22). Vozač passata je navodno izgubio nadzor i prešao na drugu stranu ceste. Sudar je bio neizbježan, a osim vozača, ozlijeđeni su i njihovi suputnici. Pričinjena je veća materijalna šteta.

Inače, točno dva mjeseca ranije, oko 4 sata, i drugi Jozin sin, godinu mlađi Željko Ivanković (25), imao je tešku nesreću za upravljačem skupocjenog mercedesa S-clase. U tome slučaju, koji se dogodio na drugoj strani Š. Brijega, u mjestu Knešpolje, 25-godišnjak je skrivio udes u kojoj je teško ozlijeđen 38-godišnji zaštitar agencije Delta, G.K. iz Mostara. Najvjerojatnije pod utjecajem alkohola, usnuli mlađi Ivanković je, vraćajući se iz Mostara, u lijevom zavoju s mercedesom prešao na suprotnu stranu i udario u seat toleda, čiji je vozač prethodno stao ugledavši vozilo na svojoj traci.

Ivanković je zadobio lakše ozljede, dok je zaštitar, inače otac dvoje djece koji se vraćao s posla u posuškoj diskoteci, pretrpio višestruke prijelome i još je u bolničkoj postelji. Umalo nije ostao nepokretan, a trenutačno ima trombozu i mora strogo mirovati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije