ogranak na HTV-u

HND traži izvanredni otkaz za Dijanu Čuljak Šelebaj

čuljak
Boris Ščitar/Večernji list
01.11.2011.
u 09:42

- Otvoreno je priznala sukob interesa i svojim je skandaloznim izjavama nastavila nanositi golemu štetu HRT-u, stoji u priopćenju.

Ogranak HND-a na HTV-u uputio je priopćenje u kojem traže da se Dijani Čuljak Šelebaj uruči izvanredni otkaz. Premda je dugogodišnja novinarka javne televizije prije nekoliko dana potpisala sporazumni prekid Ugovora o radu s tom kućom, iz HND-a su oštro reagirali nakon intervjua koji je objavljen u Večernjem listu.

Ekskluzivni intervju objavljen je 30. listopada, a iz HND-a poručuju kako je u tom razgovoru D. Čuljak Šelebaj "priznala ono na što je Ogranak HND-a na HTV-u godinama upozoravao – svoj sukob interesa koji izravno šteti HRT-u.

"Kako je Uprava - bivša i sadašnja, javnosti tvrdila da nema dokaza da je Dijana Čuljak u sukobu interesa, a kamoli da je suvlasnica tvrtke koja je poslovala s HRT-om, evo citata kojim to još jednom, drugi put u mjesec dana, izrijekom nedvosmisleno potvrđuje sama Dijana Čuljak: Apsolutno sam čista. ..... jedino što sam prekršila je Ugovor o radu. Još je skandaloznija, a nastavlja nanositi golemu štetu HRT-u i svim njezinim poštenim i časnim djelatnicima, izjava Dijane Čuljak: Uostalom, prešutni je dogovor bio, u vrijeme dok su se stvarale dvije privatne televizije, da im HTV- ovci pružaju suport", stoji u priopćenju Hrvatskog novinarskog društva.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?