Finale Istoka

Heat slavio na krilima LeBrona, jedna ih pobjeda dijeli od finala

'Miami Heat\'s LeBron James (L) and Dwyane Wade wait during a timeout against the Philadelphia 76ers during fourth quarter of Game 5 of their NBA Eastern Conference basketball playoff series in Miami
'HANS DERYK'
25.05.2011.
u 08:28

Košarkaši Miami Heata pobijedili su Chicago Bullse nakon produžetka 101:93 (85:85) u četvrtoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige

Momčad s Floride do 3:1 vodstva u seriji predvodio je LeBron James koji je ubacio 35 koševa, uz šest skokova i šest asistencija. Kod poraženih bikova najbolji bio Carlos Boozer sa 20 koševa i 11 skokova.

Najkorisniji igrač osnovnog dijela sezone Derrick Rose zabio je najviše koševa za Chicago, no pogodio je samo osam od 27 pokušaja!

Sljedeća utakmica igra se u Chicagu u noći s četvrtka na petak u 2.30 ujutro po našem vremenu, a pobijedi li Miami, bit će to njegovo drugo pojavljivanje u velikom finalu.

Prvi su put u njemu bili 2006., kada su i otišli do kraja i uzeli naslov. S druge strane stajali su Dallas Mavericksi, a tako će, po svemu sudeći, biti i ove godine.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije